MENÜ

Machu Picchu Klán

honlapja

 


logo-large.gif

 

A LEGENDA


A legenda szerint Anamúr, Ki Elsô Volt Mind Között, a világ hajnalán megteremtette az Elfeket, hogy ôrzôi legyenek ennek a világnak. De Choor, Ki Maga A Káosz, elcsábította az elfek büszke ifjait, isteni hatalmat ígérve nekik, ha legyôzik Anamúr teremtményeit. Anamúr ekkor megteremtette a napot, hogy fényt hozzon a földre, és elûzze a gonoszt, de Choor hívei a föld alá menekültek a nap elôl, a föld mélyébe húzódtak vissza, s ekkortól ered a Sötételf név. A föld mélyébôl rendszeresen támadásokat intéztek felszínen élô testvéreik ellen, elpusztítva munkájuk gyümölcsét, lerombolva mindent, mit felépítettek.

Ekkor Anamúr megteremtette a Törpéket, kiket a barlangok ôrzésével bízott meg, hogy megakadályozzák az elsôszülöttjei elleni támadásokat. Olyannak teremtette ôket Anamúr, hogy egyaránt képesek legyenek a fényben és a sötétben is élni, valamint erôsnek s szívósnak, hogy bírják a folyamatos csatározást.

Choor iszonyú haragra gerjedt, hogy Anamúr gyermekei ellene szegültek, és haragjából születtek meg az Orkok. Choor saját képére formálta az orkokat, erôsnek, harciasnak, vérszomjasnak. De az orkok sem viselték Anamúr napjának fényét, így sorozatos csatákkal birtokukba vették az erdôk, a barlangok és a földmélye egy részét, egyaránt gyilkolva elfeket, törpéket és a sötételfeket.

Anamúr látta, hogy gyermekei vesztésre állnak, s csupán a Choor teremtményei között létezô széthúzás miatt nem söpörték el ôket, ezért megteremtette az Embereket, de hogy elejét vegye Choor mesterkedéseinek, szabad akaratot és szabad lelket adott az embereknek, mely nem függ egyik isten hatalmától sem. Rövid életet adott Anamúr az embereknek, de cserébe végtelen lehetôséget, hiszen az emberek haláluk után nem az Istenek Csarnokában lelnek nyugalomra, hanem a sors kerekén újjászülethetnek, s egy új élet részesei lehetnek.

De Choor eszén nem lehetett túljárni. Ha életükben elérhetetlenek is számára az emberek, holtuk után már nem azok. A rövid élettôl rettegô emberek közül az erre vállalkozókat Choor kiragadja a sors kerekérôl, s örök élettel – vagy örök halállal – ajándékozza meg ôket. Sötét hatalmából adva nekik, vámpírokat és halálurakat hozva létre, kik tovább terjesztik Choor sötét hatalmát, ôk az Élôholtak.

Az istenek felfedezték, hogy alattvalóik mágikus tulajdonságú tárgyakat birtokolnak, melyek ereje állandó mint az övéké. Ezzel az eónok óta tartó küzdelem új korszakába lépett: Choor arra bíztatta híveit, hogy szerezzék meg az összes varázstárgyat és ajánlják neki azokat, hogy ezzel hatalma kiteljesedjen vetélytársa Anamúrt felett. Anamúr, Hogy mentse a menthetôt, megkérte gyermekeit, hogy vigyázzák a varázstárgyakat és küzdjenek meg értük a gonosz seregekkel, s kérte ôket állítsák meg Choor teremtményeit.

Most elôtted a lehetôség, hogy – szolgálva istened – néped élére állj, vezesd ôket dicsôséges csatákon át, és eközben megszerezve a varázstárgyak egyikét megôrizd azt istened számára. Döntsd el a világ további sorsát Te!

 

Itt regisztrálhatsz: http://www.stratega.hu

 

 

Hírek

 • Strat2
  2012-01-22 20:44:28

  A Machu Picchu klán befejezte a straton a játékot, viszont a strat2 szériában folytatjuk a harcot, minden érdeklődőt szívesen fogadunk ott! www.stratarts.hu

 • Unalom
  2010-12-13 17:07:36

  Ezen forduló elég unalmasan telt a pornép számára, egyedül a toppon zajlott az élet, ott"ütötték-vágták" egymást a JÓL megérdemelt gyp-ért.Fel a fejjel lesz ez még így se! lassan fv-lesz, addig is Boldog Békés Karányont  és Újévet kíván a Machu Picchu klán!!!

 • Fordulóváltás!
  2010-05-13 05:50:46

  Május 21!

 • Szavazz!
  2010-04-21 17:17:28
  Szavazz te is! minden héten új szavazás!
 • Fordulóváltás
  2010-04-14 08:00:22

  A fordulóváltás várható időpontja május közepén lesz ,tehát mindenki húzzon bele!

 • végre...
  2010-04-06 10:56:37

  A Machu Picchu klán hivatalos honlapja elkészült.

Szavazás

Melyik Strat tetszik jobban?
A régi híve vagyok!
A Strat 2 sokkal jobb.
Passz
Asztali nézet